ПОЗИТИВНО МИШЉЕЊЕ ЗА ПЛАН РЕГУЛАЦИЈЕ ТРАФОСТАНИЦЕ „НИШ 6“
27.11.2014


Одборници Скупштине Градске општине Палилула, на тринаестој редовној седници која је одржана у сали НКЦ,  дали су позитивно мишљење о плану детаљне регулације комплекса трафостанице Ниш 6. Након усвајања записника са претходне седнице скупштине, известилац одборника о плану детаљне регулације комплекса трафостанице 110/10 кВ ''Ниш 6'' са прикључним двоструким далеководом 110 кВ у Нишу, био је Ивица Димитријевић, шеф центра за инфраструктуру „Завода за урбанизам“. Овом реконструкцијом се добија резервно напајање, које је веома значајно, образложио је представник Завода за урбанизам.

Реч је о новом објекту електроенергетске мреже, који ће у централном делу града обезбедити стабилно напајање и квалитетан напон током зимских месеци – изјавио је Милош Стојковић, председник Скупштине.

Давање претходног мишљења о плану детаљне регулације комплекса трафостанице 110/10 кВ “Ниш 6” била је најважнија одлука коју су донели одборници Скупштине Општине Палилула на 13 редовној седници. Тринаеста редовна седница Скупштине општине Палилула окончана је одборничким питањима и иницијативама.(ЕКОполис, Д.В)